Om oss

Om oss

Tilknytningsomsorg er en frivillig organsisasjon som arbeider for positivt foreldreskap og trygg oppvekst

Velkommen til tilknytningsomsorg, vi er glade for besøket ditt. Vi har alle kommet over tilknytningsomsorg på en mer eller mindre tilfeldig måte. De fleste finner tilknytningsomsorg når de søker etter tema som søvn og samsoving, amming og andre spørsmål rundt det å være foreldre. Vi håper sidene kan være til hjelp og at du kan finne mye nyttig informasjon på vårt forum og på vår facebookside.

Tilknytningsomsorg som organisasjon ble stiftet i 2004. Vi har siden arbeidet for å fremme positivt foreldreskap, hjelp til utfordringer med søvn, støtte til foreldre som har det vanskelig og fokus på barn og barns oppvekst.

Det er ingen som kan være superforeldre hele tiden. Derfor har vi forsøkt å samle en del verktøy som kan være nyttige i hverdagen. Du finner litt forskjellig rundt på nettsiden vår. Der vi kan bistå med hjelp forsøker vi å hjelpe.

Nå i 2018 har vi inngått et samarbeid med matsentralen i Bergen og henter overskuddsmat en gang i uken. Dette er mat som så kan hentes av familier eller enslige som har behov for et lite tilskudd til matbudsjettet. Vi stiller ingen krav til hvem som kan hente mat hos oss og heller ingen spørsmål. Denne saken er nemlig tosidig – vi får bidra med å minske matsvinn samtidig som vi kan hjelpe noen som er i en situasjon de fleste av oss enten har vært i eller kommer i en eller annen gang.

LEDELSE

CECILIE DAHL

LEDER

STINE TALHAUG

Administrasjon

LINE TAMARA WAAGBØ

Nestleder

Å yte støtte til foreldre i hverdagen kan gjøre det litt enklere å være foreldre

250

KILO MAT PR UKE

25

FAMILIER

11

FRIVILLIGE

1200

KG MAT LEVERES PR MND

STATUS PÅ PROSJEKT «TILKNYTNINGSOMSORG GIVERGLEDE»  FOR Å MINSKE MATSVINN OG SAMTIDIG HJELPE FAMILIER SOM TRENGER LITT STØTTE.

Etablert avtale med Matsentralen

To første matutleveringer gjennomført og 400kg mat levert til familer som har behov for litt tilskudd i matbudsjettet.

Organisert henting og utlevering av mat

Tilknytningsomsorg trenger nå støtte til kjøl og frys for å kunne håndtere lagring av mat som skal leveres.

Støtt vårt arbeid, bidra til kjøl og frys?