Hvordan hjelpe

Hvordan kan du hjelpe?

I 2018 har vi inngått et samarbeid med matsentralen i Bergen og henter overskuddsmat en gang i uken. Dette er mat som så kan hentes av familier eller enslige som har behov for et lite tilskudd til matbudsjettet. Vi stiller ingen krav til hvem som kan hente mat hos oss og heller ingen spørsmål.

Denne saken er nemlig tosidig – vi får bidra med å minske matsvinn samtidig som vi kan hjelpe noen som er i en situasjon de fleste av oss enten har vært i eller kommer i en eller annen gang.

Vi har nå hatt to hentinger og leveringsstasjon ved lagunen i Bergen. Vi ser nå at vi har stort behov for kjøl og fryseboks. Dette fordi ikke alle kan hente samme dagen som vi henter maten og noe er frysevarer. Vi har også behov for en liten varebil som maten kan fraktes i.

Hvis du ønsker å støtte arbeidet mot matsvinn og samtidig hjelpe en gruppe mennesker som ikke omfattes av noen organisasjoner da de ikke er i gruppen «synlige fattige» men like fullt kan ha utfordringer med å få endene til å møtes i hverdagen – da setter vi stor pris på din hjelp.

MATUTLEVERING

Legg igjen en kommentar