Tilknytningsomsorg

Tilknytningsomsorg Giverglede

Vi i Tilknytningsomsorg har startet utlevering av overskuddsmat for å minske matsvinn og for å hjelpe familier og enkeltpersoner som kan ha behov for hjelp.

Vi leverer ut mat fra vårt lokale i Laguneparken hver torsdag eller fredag.

Alle kan ha vanskelige perioder og det er ingen krav til hvem som kan hente hos oss. Barnefamilier blir prioritert.

 

Målgruppe 1:

 

Den største gruppen fattige i Norge er de «usynlige fattige». Det er en gruppe som kan bestå av enslige mødre/fedre, arbeidsledige, langtidssykemeldte eller rett og slett bare familier med lav inntekt. Det er også mange som en eller flere ganger i livet kan få utfordringer med å få endene til å møtes.

 

Målgruppe 2:

 

Matsvinn er en stort utfordring i samfunnet vårt. I Norge kastes hver måned store mengder mat, både i grossist og detaljist leddet. Vi ønsker å bidra til at denne maten blir benyttet. De som kan hente mat hos oss kan derfor også være i målgruppen som ønsker å redusere matsvinn.

Du  kan enten støtte oss ved å betale inn valgfritt beløp til konto:

52311106198

 

eller via paypal og betale med kort.

 

Vi setter også stor pris på om du vil legge oss til for din grasrotandel – da støtter du oss helt gratis! Søk etter Tilknytningsomsorg på din profil på Norsk Tipping eller legge oss til via SMS som beskrevet til høyre.

På forhånd tusen takk!

Vi har fått avtale med Matsentralen i Bergen om å hente mat for videre distribusjon. Matsentralen i Bergen leverer ikke ut til enkeltpersoner og vi er den første organisasjonen som håndterer denne gruppen fattige i Norge.

 

For oss er det svært viktig å kunne avlaste foreldre i forhold til økonomiske bekymringer, det skaper blidere vokse og glade barn.